Bienvenidos in Utrecht!

4 juni 2020

Reserveren

Het is zover amigos – onze Utrechtse deuren staan weer wagenwijd open! Wij kunnen niet wachten om onze gasten weer te verwelkomen. Er is wel het een en ander aangepast aan de hand van de richtlijnen van het kabinet. Dus meer ruimte tussen de tafels en een maximum van 30 gasten binnen. Het is ook mogelijk af te halen of thuis te bezorgen. Zien we je snel?

Uiteraard willen we graag zoveel mogelijk mensen blij maken met een tafel, dus wil je een plekje reserveren? Dat kan makkelijk en snel online! Door de richtlijnen vanuit het kabinet hebben we besloten om tijdelijk te werken in shifts. De reguliere openingstijden kunnen afwijken.

 

  • Ben je met zijn tweetjes en kom je niet uit hetzelfde huishouden? Dan mag je aan dezelfde tafel zitten. Datzelfde geldt voor meerdere personen uit hetzelfde huishouden;
  • ben je met meer dan drie personen uit verschillende huishoudens? Dan moeten wij 1,5 meter afstand hanteren tussen jullie in.

Menu

Bij Popocatepetl eet je met afstand muy bien Mexicaans. Ons (afhaal)menu kun je in het restaurant bekijken.

Gezond uit eten

Bij Popo houden wij de richtlijnen van het RIVM aan, zodat iedereen gezond en wel uit eten kan. De richtlijnen staan aangegeven in de restaurants, er staan desinfectiezuilen bij de entrees en ook zijn er looproutes uitgestippeld, zodat iedereen voldoende afstand kan houden. Wanneer je bij ons restaurant aankomt, zullen we aan je vragen of je geen gezondheidsklachten hebt, als dat zo is kunnen we je aan tafel bedienen. Na afloop kun je contactloos betalen.