Cocktailworkshop bij Popocatepetl Amersfoort

9 maart 2019

Learn to shake it! Altijd al willen weten hoe die heerlijke cocktails van Popo nu gemaakt worden?

Heb je altijd al willen weten hoe die heerlijke cocktails van Popo nu gemaakt worden? Boek dan eens een cocktailworkshop bij Popocatepetl in Amersfoort. De verrassende cocktailworkshops zijn een echte aanrader. Zeker voor een vrijgezellenfeest of als onderdeel van een dag- of avondprogramma voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een dagje uit met vrienden of vriendinnen.

Shaken, proeven & fun

Geloof het of niet; het shaken van een goede cocktail is moeilijker dan je denkt. Het draait allemaal om de juiste ingrediënten en specifieke bereidingstechnieken. En dat is precies wat wij je gaan leren tijdens onze cocktailworkshop.

Dus wil jij zelf een van Popo’s cocktails leren maken, of de skills van een echte bartender of barlady aanleren? Treed binnen in de magische wereld van het cocktailshaken en leer al haar geheimen. Leer verleiden met je eigen exotische hoogstandjes tijdens een workshop cocktails maken. En wie weet… misschien ben je de bedenker van een nieuwe Popo cocktail!

Beleven hoe het is om zelf cocktailshaker te zijn

Wij leiden tijdens onze cocktail workshop jou en jouw gezelschap op speelse wijze rond in de wereld van de cocktails, van klassiekers tot eigen creaties. Bij onze cocktailworkshop ga je na een korte inleiding van onze bartender, zelf aan de slag met het mixen, shaken, stirren en garneren van exotische cocktails.

Tijdens deze workshop leer je om in 1,5 à 2 uur tijd drie verschillende cocktails te maken. Alle mix technieken & bar uitrustingen komen voorbij, en natuurlijk staan we ook stil bij de geschiedenis van de cocktail.

Prijs cocktailworkshop 21.5 p.p.

Cocktailworkshops worden gegeven voor groepen vanaf 6 personen

Klik hier voor een foto-impressie van Popocatepetl Amersfoort!

Cocktailworkshop combineren?

Uiteraard is het mogelijk deze cocktailworkshop af te sluiten met een diner of buffet.
Bekijk hier onze menukaart.

Voor meer informatie of reserveren kun je bellen 033 – 463 01 55 of mailen naar: amersfoort@popo.nl

cocktail