Entree Award ligt op de loer voor nieuwe poncho Popocatepetl The Mexican Haarlem

20 september 2017

Entree Award Nominatie voor Popocatepetl The Mexican Haarlem

Met trots mogen wij vermelden dat de nieuwe poncho van Popocatepetl Haarlem genomineerd is voor een Entree Award in de categorie: Best Restyling.

Best Restyling

Popocatepetl The Mexican Haarlem is genomineerd in de categorie Best Restyling. Voor deze categorie worden bedrijven genomineerd wanneer zij door middel van restyling een succesvolle stap maken naar de toekomst. Popocatepetl Haarlem heeft afgelopen April haar deuren weer geopend na een rigoureuze restyling.  De welbekende traditionele “Popocatepetl look” heeft tijdens de metamorfose plaats gemaakt voor een eigentijds, sfeervol interieur met Mexicaanse invloeden. Klassiekers als tortilla’s, fajitas en quesadillas worden tegenwoordig vergezeld door verfijnde gerechten, bites to share, een lunchkaart en een uitgebreide dranken en cocktailkaart.

Entree Awards

De Entree Awards worden dit jaar in geheel nieuwe stijl georganiseerd. Een vakjury, bestaande uit 10 vooraanstaande hospitalityprofessionals, beoordeelt de 55 meest onderscheidende horecabedrijven in Nederland die het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled. De uitreiking vindt dit jaar plaats op 27 november. In 13 categorieën worden de felbegeerde horecaprijzen uitgereikt aan de meest toonaangevende horecaondernemers, -bedrijven en bartender.

Bekijk hier de concurrentie van Popocatepetl The Mexican Haarlem in de rubriek Best Restyling.

Vestigingen Popocatepetl The Mexican

Inmiddels hebben 3 vestigingen (Utrecht, Rotterdam en Haarlem) van Popocatepetl een nieuwe poncho gekregen.  Popocatepetl The Mexican Haarlem is gevestigd in hartje Haarlem. Je vindt The Mexican op steenworp afstand van het station en diverse parkeergarages. Popo Haarlem ligt naast de Bavokerk

Lekker lunchen

Popocatepetl Haarlem is ook je lunch adres! Geniet van een gezonde Mexicaanse lunch bij Popo Haarlem. Op de kaart staan: Huevos rancheros, Mexican Hotdog, Healty Corn Bun en natuurlijk lekkere en gezonde Mexicaanse salades!

Eind oktober opent in Arnhem een compleet nieuwe vestiging van Popocatepetl The Mexican aan het Gele rijders plein. Deze vestiging ligt direct naast STAN&CO. STAN&CO nam afgelopen jaar tijdens de Entree Awards de prijs in ontvangst voor Best Restaurant & Bar.

Meer lezen over de restyling van Popocatepetl The Mexican Haarlem, of de foto’s zien?

foto van DEBUUT Horecabeheer & ontwikkeling.