Fiesta Friday bij Popocatepetl in Arnhem

2 december 2019

Vrijdag 21 februari gaan de tafels en stoelen aan de kant. Draait DJ Incognito de lekkerste hits en serveren wij alle cocktails voor 5,-!

¡Fiesta Friday, si si si!

Je hebt het hele weekend nog tijd voor een siësta, dus begin op vrijdag met een fiësta!

Op vrijdag 21 februari organiseert Popocatepetl weer een pittige party. Droom van Mexico en dans op de mixjes van DJ CHRISTIAN ALEXIS. Je krijgt het vanzelf warm deze winter. Schud je heupen los op salsa, mambo, merengue en reggaeton en laat ondertussen een cocktail voor je schudden – ¡Caramba!

Shake it baby

Iets te veel temperament en wil je toch een beetje afkoelen? Of proosten met je amigo’s? Alle cocktails* zijn deze avond slechts €5,- Verdriet om de vrieskou verdwijnt als sneeuw voor de zon met de smaken del sol van tequila, limoen, rum, munt..  Ga jij voor de klassieker Margarita? Shake things up met een Mezcal Mule of Piña Colada!

¡Vamos a bailar!

21 februari 2020 | 22:00 – 01:00 | gratis entree | cocktails €5*

* Tussen 22.00 en 00.00 uur voor 5 euro: Mezcal Mule – Frozen Margaritas – Classic Margarita – Long Island Iced Tea – Piña Colada

Pssst: mocht je 21 februari net op de lange latten in de sneeuw staan in plaats van ons denkbeeldige Mexicaanse zonnetje, zet dan de volgende editie alvast in je agenda : 20 maart