Flinke verbouwing voor Popocatepetl

24 juli 2016

Persbericht

Nieuwe uitstraling, interieur en nieuwe kaart 

Flinke make-over voor Popocatepetl in Utrecht

Het geliefde Mexicaan restaurant Popocatepetl gaat een spannende tijd tegemoet. Van 4 tot eind juli zal het Mexicaanse restaurant ingrijpend worden verbouwd waarbij niets ongemoeid blijft. Alles wordt aangepakt, waaronder een compleet vernieuwde inrichting, sfeer en menukaart. 

Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 33 jaar een begrip in Nederland. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren op de Nobelstraat 163 in Utrecht. Daarna volgden filialen in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem en Amersfoort. Door de combinatie van enthousiaste gastvrijheid, vrolijke Zuid-Amerikaanse muziek, het kleurige interieur, authentieke gerechten en vers gemixte cocktails heeft Popocatepetl  een informele, levendige sfeer die gasten aanspreekt. Onlangs werd de formule Popocatepetl nog toegevoegd in de top drie van meest sympathieke horecamerken van Nederland.

Herdefiniëring van de formule

Na 33 jaar vindt het bedrijf achter de formule (Debuut Horeca beheer en ontwikkeling) de tijd rijp voor een herdefiniëring van het concept Popocatepetl. “ Wij willen vooral de gastenbeleving naar een hoger niveau tillen  zodat we ook de komende 33  jaar er weer tegenaan kunnen. Als wij kijken naar de trends en ontwikkelingen in en naar onze gasten luisteren is het nu de tijd om te veranderen. ” Aldus Fred Bus, projectmanager Debuut BV.

Pilot

Fred Bus denkt dat de formule er klaar voor is: “Het is natuurlijk super spannend om een begrip in horecaland te gaan veranderen. Zeker als de formule al zo lang bestaat als Popocatepetl. Daarom zien wij de verbouwing in Utrecht als pilot voor de overige vestigingen. De ervaringen van onze gasten na de verbouwing zijn straks de basis voor de make-over van de andere zes vestigingen. En weet, misschien dat er in 2016 nog wel een zevende vestiging bij komt.”

Tipje van de sluier

Door de ingrijpende verbouwing krijgt Popocatepetl nieuwe uitstraling. Tegelijkertijd met de nieuwe look and feel krijgt Popocatepetl Utrecht een nieuw logo, website  en natuurlijk een vernieuwde menukaart! “Het word lichter, opener en moderner.”,  aldus Fred Bus.

Over Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling

Popocatepetl is een formule van Debuut B.V. Met meer dan 30 jaar ervaring in het beheren van horecabedrijven en het ontwikkelen van horecaconcepten is Debuut een belangrijke speler in de horecawereld. Inmiddels heeft Debuut. B.V. 27 locaties en 17 formules, waar jaarlijks 2,5 miljoen gasten worden ontvangen. Veel  horecabedrijven, zoals Mexicaans restaurant Popocatepetl, Waag Leiden, De Vooruitgang,  Belgisch Biercafé Olivier Utrecht/Leiden, STAN&CO Utrecht en STAN& CO Arnhem zijn ware begrippen geworden.