Lipdub in Popocatepetl Amersfoort

13 september 2017

Lipdub arrangementen zonder zaalhuur bij Popocatepetl Amersfoort

Nieuw!! Lipdub in Popocatepetl Amersfoort vanaf 8 personen in samenwerking met Lipdub Crew. Een leuke middag vol plezier met collega’s, vrienden of familie in combinatie met een gezellige borrel of diner bij Popocatepetl Amersfoort. Keuze uit 4 arrangementen al vanaf €13,- p.p. Popocatepetl Amersfoort rekent geen zaalhuur voor lipdub arrangementen.

cocktail

Wat is een lipdub

Een lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname. Tijdens deze opname wordt er een favoriet nummer voorzien van nasynchronisatie. De duur van een lipdub varieert van 4 tot 6 minuten en wordt vaak gedaan in groepen. Het is een gezellige nieuwe vorm van playback, ideaal voor vriendengroepen, families, vrijgezellenfeesten, team en bedrijfsuitjes. Na het maken van de opname zal de originele geluidsband over de opname gemonteerd worden. Het maken van een Lipdub in Popocatepetl Amersfoort staat garant voor een middag plezier, spontaniteit, hilariteit en bloopers.

 

Lipdub Crew en invulling van de workshop

Professionele videograven maken de opnames, enthousiasmeren en monteren de opnames tot een mooi eindresultaat. Klik hier voor voorbeelden van Lipdub Crew. Voordat de opnames beginnen zal er eerst uitgelegd worden hoe de dag er uit zal zien en wat het in zal houden. Gezamenlijk zal er geoefend worden voor de opnames van start gaan.

 

Lipdub in Popocatepetl Amersfoort arrangementen

Popocatepetl Amersfoort rekent geen zaalhuur voor lipdub arrangementen. Nieuwsgierig naar de voordelige arrangementen vanaf €13,- p.p. en de beschikbaarheid? Klik dan hier.