Popo Den Haag zoekt nieuwe locatie

6 december 2018

Popocatepetl maakt op de huidige locatie aan het Buitenhof in Den Haag in 2019 plaats voor STAN&CO. Voor Popocatepetl Den Haag zoeken we nog een nieuwe locatie. Tips: zijn meer dan welkom! 

Popocatepetl Den Haag maakt op de huidige locatie aan het Buitenhof in Den Haag in 2019 plaats voor STAN&CO. Het concept STAN&CO past beter in de plannen die worden gemaakt voor de passage dan Popocatepetl. Omdat de Popo in Den Haag al ruim dertig jaar bestaat en voor veel mensen een begrip is zoeken we daarom nog een nieuwe locatie. Tips: zijn meer dan welkom en mogen naar info@debuut.nl.  Zowel STAN&CO als Popocatepetl zijn concepten van Debuut Horecabeheer en ontwikkeling

Laatste kans: reserveer je tafel voor december

Wil je nog één keer langs komen op de huidige locatie? Reserveer dan tijdig jullie tafel via onze website.

Social deal

De actie met social deal loopt tot en met 24 december 2018. Vragen hierover kun je stellen via marketing@debuut.nl

Over STAN&CO

STAN&CO staat nooit stil. STAN groeit en bloeit. In Utrecht, in Arnhem, in Zeist en straks in Amsterdam en natuurlijk  Den Haag. Iedere STAN is een beetje anders maar iedere STAN draait om food drinks friends. In Utrecht staat de eerste STAN&CO. Noem het STAN&START. In Arnhem en Zeist beleef je STAN&NU en in Amsterdam en Den Haag zoals gezegd STAN&STRAKS. Geen STAN&CO is hetzelfde. En toch draait het altijd eerst en vooral om STAN&FRIENDS. STAN&CO Den Haag zal alle dagen open zijn voor ontbijt, lunch, borrel en diner.

Verbouwing

De verbouwing start na de kerst en zal zeker een half jaar duren. Je blijft op de hoogte via de website van STAN&CO en straks via de pers en sociale media kanalen.

Impressie STAN&CO

Bekijk voor een indruk hieronder de video die gemaakt is voor STAN&CO Arnhem