Vier jouw Valentijnsdag bij Popo

7 februari 2019

Donderdag 14 februari is DE dag van de liefde: Valentijnsdag. En aangezien het de op één na meest gevierde dag ter wereld is, kan een heerlijk Mexicaans menu om te delen bij Popo niet ontbreken!

Voor de mannen onder ons, wees eens origineel! 75% van de mannen vindt bloemen het ‘’beste’’ cadeau voor Valentijnsdag. Dus maak je los van deze vastgeroeste gewoonte en neem jouw geliefde mee naar Popo om te genieten van heerlijk Mexicaans eten.

Uit onderzoek is gebleken dat in Mexico de minste stellen een echtscheiding aanvragen. Misschien komt dat wel door het lekkere eten. Ben je nog helemaal niet zo ver? Dat is niet erg. Valentijnsdag is de ideale dag om eindelijk die ene persoon waar je al zo lang een oogje op hebt mee uit te vragen.

Valt de date dan toch een beetje tegen? Bestel jouw Mexicaanse gerechten dan extra pittig. Het schijnt namelijk zo te zijn dat je iemand door pittig te eten veel aantrekkelijker of knapper kan vinden. Ook chocolade zorgt er voor dat jij je blijer voelt en laten we dat nou net op de kaart hebben staan.

Voor de stelletjes die niet zo van het delen van eten houden, jullie kunnen ook à la carte komen eten. 😉

Reserveer snel jouw tafeltje voor ‘’dia de san valentin’’ hier!

Popocatepetl Valentijnsdag 2019