Wanted: bedieningsmedewerker

24 juli 2016

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en vakbekwame bedieningsmedewerkers die onze hoge norm van gastvrijheid en service waar kunnen maken. Werkhouding en collegialiteit  zijn hierbij belangrijker dan diploma’s en ervaring is een pre.

Ben je gastgericht, heb je kennis van de horeca en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te solliciteren. Solliciteren kan via de website www.vacaturesindehoreca.nl 

Wij bieden

Wij bieden je een uitdagende werkomgeving met een uitstekende werksfeer, gecombineerd met een zeer concurrerend salarispakket. Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden zijn binnen ons bedrijf ruimschoots aanwezig.

Over Popocatepetl The Mexican

Popocatepetl The Mexican is een nieuw restaurant in Utrecht. Alhoewel…Popocatepetl bestaat al 35 jaar. In juli 2016 is, na een grondige verbouwing, Popocatepetl in een vernieuwde look and feel weer open gegaan als Popocatepetl The Mexican. Omdat de huisstijl en het interieur zo anders zijn geworden is er echt een nieuw restaurant ontstaan. Centraal staan de Mexicaanse keuken met bites to share, diner en natuurlijk een fantastische cocktailkaart.

Werken bij Popocatepetk The Mexican